HomeBeauty advisorCe substanță și ce denumire mai are ingredientul BHA din…
Ce substanță și ce denumire mai are ingredientul BHA din uleiul de par? Este cumva acid salicilic sau alta substanță?
Întrebare primită pe Păr normal
Răspunsul specialistului Farmec
BHA-ul din produsul Ulei Hidratant cu Argan este Butylated Hydroxyanisole, fiind un antioxidant utilizat pentru a preveni degradarea uleiurilor. Nu este acid salicilic.