Unde este petrolul din soluția Petroleum?? Poate îmi spuneți sub ce forma este codificat… Am găsit doar isopropyl alcohol care este printre primele ingrediente in lista, ceea ce mi se pare destul de grav, având în…

Întrebare primită pe Îngrijirea părului30-34Păr normal

Întrebarea

Unde este petrolul din soluția Petroleum?? Poate îmi spuneți sub ce forma este codificat... Am găsit doar isopropyl alcohol care este printre primele ingrediente in lista, ceea ce mi se pare destul de grav, având în vedere că nu are vreun beneficiu asupra parului, dimpotrivă! Este o substanță iritanta, care poate afecta pielea, ochii etc. Daca știam ce conține acesta soluție, nici nu o mai cumpăram. Noroc că este ieftina. Are review-uri f bune, dar dacă ar analiza cumpărătorii ingredientele din lista, nu cred că ar mai fi folosita de atâta lume!

Răspunsul specialistului Farmec

Petrolul, care este principiu activ, este o fractie foarte pura si trebuie inscriptionat conform INCI (nomenclatorul international al ingredientelor cosmetice) ca si Deodorized Kerosene, al doilea pe lista de ingrediente. Al treilea ingredient, respectiv Isopropyl Alcohol este solvent si este larg utilizat in produsele de ingrijire a parului. Petru orice ingredient inclus in produsele noastre se respecta normele impuse privind concentratia maxima avizata.
Scroll to Top